Hola,
Famìlies!

Sóc la Gemma, fotògrafa i mare de la Gal·la i el Jan.

Treballo la fotografia familiar des de la mirada més natural i emocional. I m’encantaria fotografiar els moments més íntims i especials de la vostra vida.

Des de que sóc mare he estat més conscient del pas del temps i de com passa de ràpid. Ja fa quatre anys de l’experiència més intensa i brutal de la meva vida. 

La maternitat és un gran canvi. El teu cos es transforma per donar vida. Connectes amb tu i et prepares per tot el que està per venir. Vols gaudir d’aquesta etapa, de les petites coses, d’allò natural, de manera conncient i plena. 

Crec plenament que la fotogafia té el poder de fer aturar el temps, fer-nos reviure emocions i vivències, encara que hagin passat molts anys. I us preguntareu perquè. 

De petita vaig descobrir un caixa plena de fotografies antigues. Allà dins hi havia vida, emocions, somnis, desitjos. Era la fotografia de l’avi. I des de llavors, vaig tenir clar, que jo també volia ser fotògrafa com l’aví Josep i deixar guardats tots aquests records tan íntims i irrepetibles. Vaig estudiar a l’IEFC i poc desprès vaig ser mare. 

Als 9 mesos de la Gal·la vaig sentir que era el moment i vaig deicidir empendre en aquest projecte i obrir l’estudi. Un espai amb molta llum natural per rebre a moltes famílies. I quan veniu i compartiu amb mi les vostres vivències i expliquem la vostra història, em sento agraïda i molta afortunada de dedicar-me a la fotografia.  

A ell no el vaig conèixer, però em va deixar el tresor més gran de tots. 

Si tu també vols capturar aquests moments únics a la vostra vida, estic aquí per ajudar-te i fer-ho realitat. Viureu una experiència única que recordareu sempre i tindreu unes fotografies naturals i emocionals que guardareu amb tot l’amor del món. 

Parlem? 

Close
Gemma-Fotografia-Logo-light

Fotografia natural i emocional

Instagram

@gemmaespasa_fotografia

Segueix-nos

gemmaespasafotografia@gmail.com